top of page

Home        Over ons        Werkwijze        Cases       Contact

Werkwijze

Stolwijk & Van Onselen Consultancy heeft een doordacht concept ontwikkeld voor een deugdelijke, functionele fysieke beveiliging. Een complete werkwijze die start met een gedegen risicoanalyse, het vaststellen van de beveiligingsambities, het opstellen van een beveiligingsplan en het selecteren van de juiste aanbieders voor de uitvoering. Vervolgens verzorgen wij de complete implementatie van het totale beveiligingsconcept tot in de kleinste details. Van het ontwerp tot aan de oplevering en de volledige nazorg. Als onafhankelijke adviseurs werken wij met bestaande leveranciers van de opdrachtgever, maar kunnen u desgewenst in contact brengen met andere partijen waar wij ervaring mee hebben opgedaan.

Naast het opzetten van nieuwe beveiligingsconcepten reorganiseren wij bestaande situaties. Wij analyseren de huidige beveiliging met een beproefde doelmatigheidsanalyse. Vaak wordt veel tijd en geld besteed aan niet bestaande problemen, terwijl juist de echte problemen onopgelost blijven. Met deze analyse worden de huidige knelpunten zichtbaar en kan de beveiliging worden verbeterd en gereorganiseerd.

Een samenwerking met Stolwijk & Van Onselen start met een vrijblijvend intakegesprek. Wij leveren kennis en expertise tijdens het ontwerp, de aanbesteding, de realisatie en de oplevering van het beveiligingsconcept. Het nazorg traject is bij Stolwijk & Van Onselen onderdeel van de dienstverlening. Tijdens periodieke meetmomenten wordt vastgesteld of het beveilingsconcept nog aansluit aan de huidige situatie, eisen en wensen. Kijk bij de cases voor verschillende praktijkvoorbeelden.

Onafhankelijk

Ervaren

Betrouwbaar

bottom of page