top of page

Home        Over ons        Werkwijze        Cases       Contact

Geschiedenis

Stolwijk Security is als bedrijf in 2012 opgericht door Fred Stolwijk, die zijn ervaring heeft opgedaan bij onder andere Ernst & Young en Interseco (tegenwoordig Pinkerton). De oorsprong en de inhoud van de dienstverlening is in 1990 tot stand gekomen en sindsdien doorontwikkeld. De aanpak is veelvuldig toegepast bij diversen opdrachtgevers waaronder executives, vermogende particulieren, bedrijven en instellingen met een hoog tot zeer hoog risicoprofiel.
 

Vanaf 2015 is Jeffrey gaan participeren. Door de toenemende vraag en het succes van de onderneming hebben Jeffrey Stolwijk en Bernd van Onselen samen Stolwijk & Van Onselen Consultancy in 2017 opgericht. Dit om de continuïteit van de onderneming te waarborgen en te kunnen voldoen aan de toenemende vraag in de markt. Door deze uitbreiding zijn wij nog beter in staat het volledige proces van A-Z te begeleiden en de opdrachtgever te ontzorgen. 

Bernd van Onselen
 

Bernd studeerde Commerciële Economie en is sinds 2000 actief in de beveiliging. Hij werkte bij installateurs, fabrikanten en distributeurs van elektronische beveiligingssystemen. Daar deed hij veel ervaring op met (internationale) hoog risico objecten waarbij bouwkundige en elektronische beveiliging op een zeer hoog niveau staan.

Jeffrey Stolwijk
 

Jeffrey volgde een technische opleiding en werkte jarenlang bij de Koninklijke Marechaussee. Hij maakte hier deel uit van diverse specialistische eenheden. Sinds 2008 is hij actief in de private beveiligingssector en specialiseerde zich als security consultant in de hoog residentiële markt. 

Stolwijk & Van Onselen Consultancy is uw specialist. Wij hebben de kennis, ervaring en het (inter)nationale netwerk om ook uw beveiligingsvraagstuk adequaat te kunnen beantwoorden. De klant, de behoefte en de ambities staan centraal. Het advies en de maatregelen zijn hier naadloos op afgestemd.  

 

bottom of page